ЧУДО ВО ПЕРУ: СЕ ПОЈАВИ ЕДЕН НЕВООБИЧАЕН ФЕНОМЕН – ГОЛЕМО НЕВРЕМЕ КАДЕ ПАЃААТ КАМЕЊА! ВИДЕО

Почитувани граѓани овие денови низ социјалните мрежи се појавија страшни фотографии и невообичаено видео. Се работи за еден невообичаен феномен кој неодамна се случи во Перу.

Се работи за страшно невреме кое буквално прави пустош а се работи за паѓање на камења од небото.

Тоа можете да го погледнете на следното виедо и фотографија:

https://www.facebook.com/marciogrequi/videos/1659458394147935/?t=0

Сеуште не се знае дали се работи за феномен или за монтирано видео но сепак добро е да го погледнете.

 

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ.

Почитувани граѓани и сограѓани одсега па натаму преку најшиот најголем метеоролошки медиум во Македонија можете да ја рекламирате вашата фирма. За подетални информации контактирајте ме на мојот официјален фејсбук профил. СЛАВЧО ПОПОСКИ.