ЕКСКЛУЗИВНО: МЕТЕОМАКС СЕ ПРОШИРУВА – МНОГУ ИНТЕРЕСНО ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ!

Почитувани граѓани за сите вас имаме една прекрасна информација за која веруваме дека многу ќе ви се допадне и ќе се заинтересирате.

Се работи околу тоа дека наскоро покрај метеоролошките анализи ќе објавуваме и информации кои се поврзани со спортот и со здравјето на граѓаните и сето тоа ќе биде поврзани и околу моменталната временска состојба и за тоа што не очекува понатаму па со оглед на очекуваната временска состојба ќе добивате совети од нас како да се справите со наглите промени кој многу често ни се случуваат.

Искрено се надеваме дека со овој потег одиме уште еден голем чекор понапред и дека сите вие ова ќе го очекувате.

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ.

Почитувани граѓани и сограѓани одсега па натаму преку најшиот најголем метеоролошки медиум во Македонија можете да ја рекламирате вашата фирма. За подетални информации контактирајте ме на мојот официјален фејсбук профил. СЛАВЧО ПОПОСКИ.