МАКЕДОНИЈА МРЗНЕ – ПРЕД ПОЛНОЌ НИЗ ГРАДОВИ ИЗМЕРЕНИ ДУРИ -11°C – ЌЕ ПАЃААТ И НАТАМУ!

Почитувани граѓани поларниот бран во текот на оваа ноќ ќе го достигне својот максимум и во нашата држава па затоа ќе се мерат и најниските температури во текот на оваа зима.

Да напоменеме дека температурите кои ќе ги има оваа ноќ па се до изутрина од утрешниот ден (четврток) ќе бидат пониски од нормалните за овој дел од годината дури за околу 12 степени што е премногу.

Моменталните температури на воздухот во текот на оваа вечер низ државава можете да ги погледнете на горната фотографија.

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ.

Почитувани граѓани и сограѓани одсега па натаму преку најшиот најголем метеоролошки медиум во Македонија можете да ја рекламирате вашата фирма. За подетални информации контактирајте ме на мојот официјален фејсбук профил. СЛАВЧО ПОПОСКИ.