ЕКСКЛУЗИВНО: СНЕГ ВО ГЛАВНИОТ ГРАД – ЗАПОЧНА ДА ВЕЕ ВО СКОПЈЕ!

Вечерва поради падот на температурите снежната граница значително се спушта и тоа како што беше сосема очекувано па така снег започна да провејува и во Скопскиот регион.

Следната фотографија е направена вечерва во населбата Карпош 4:

Интензивни снежни врнежи исто така започнаа и во Дебар а ги има на повеќе места во западна и северозападна Македонија.

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ.

Почитувани граѓани и сограѓани одсега па натаму преку најшиот најголем метеоролошки медиум во Македонија можете да ја рекламирате вашата фирма. За подетални информации контактирајте ме на мојот официјален фејсбук профил. СЛАВЧО ПОПОСКИ.