БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА НА ПОПОСКИ – НЕВООБИЧАЕНО ВИСОКИ ДНЕВНИ ТЕМПЕРАТУРИ И МАЧНИНИ

Почитувани граѓани со оглед на тоа дека овие денови како и во текот на следните неколку денови ќе имаме невообичаено високи дневни температури на воздухот додека наутро ќе биде релативно студено биометеоролошките услови ќе бидат релативно НЕПОВОЛНИ па така поради овие големи промени на минималните и на максималните температури на воздухот како и поради невообичаено високите дневни температури на воздухот особено кај метеопатите но и кај дел од обичните граѓани ќе има појава на тежина на телото и на главата а можна е појава и на главоболки како и болки во коските и на местата на старите рани.

Исто така не е чудо да ви се појави и повремена нервоза како и несоница.

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ