ЕКСКЛУЗИВНА ФОТОГРАФИЈА НА ДЕНОТ: МАНАСТИР ВО МАГЛАТА

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ