СТРАШНИ ВЕТРИШТА ВО ХОЛАНДИЈА НАПРАВИЈА ХАОС НА ХОЛАНДСКИОТ АЕРОДРОМ

Страшните ветришта во изминатите неколку денови што ја зафатија Холандија и кој се поврзани со Бурата од северното море направија хаос на Холандскиот аеродром. Се работи за тешко слетување на авионите на истиот аеродром а тоа можете да го погледнете на следното застрашувачко видео:

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2081145548775202/

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба во државава следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ