ЦИКЛОНОТ ОД ЗАПАД ЈА ЗАФАЌА МАКЕДОНИЈА! ПОГЛЕДНЕТЕ КАДЕ ТОЧНО Е ИСТИОТ

Почитувани граѓани на горната фотографија можете да погледнете каде моментално се наоѓа циклонот од запад кој е се поблиску до нас и кој веќе започна да навлегува во нашата држава.

Веќе добро вие познато што точно ќе донесе овој циклон и како ќе се движи кај нас.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Во случај на појава на електрични празнења да не се претстојува на отворен простор и под осамени дрвја, да не се зборува на мобилен телефон доколку сте на отворено додека овчарите своите стада д аги делат во помали групи.

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ