ЗА СИТЕ ВАС И ПО ВАШЕ БАРАЊЕ: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЌЕ СЕ ДВИЖИ ЦИКЛОНОТ КАЈ НАС

Почитувани граѓани сите од вас ги интересира како ќе се движи циклонот кој од час на час е се поблиску до нас и ќе започне да не зафаќа за некој час.

Како ќе се движи циклонот кој веќе вие познато што ќе ни донесе можете да погледнете на следниот линк кој е направен со помош на нашиот нумерички модел GFS: