СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: СТРАШНИОТ УРАГАН ИРМА ЈА ПОГОДИ ФЛОРИДА!

Почитувани граѓани на следниот линк можете во живо да го следете страшниот ураган ИРМА кој во моментов ја погодува Флорида:

https://www.facebook.com/wpbf25news/videos/10155749658249314/

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ