ЕКСКЛУЗИВНО: СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО ТУКА: УРАГАНОТ ИРМА ЈА ЗАФАЌА ФЛОРИДА!

Почитувани граѓани како што веќе и најавивме пред неколку дена од денес (10.09.2017) на удар на страшниот ураган ИРМА е Флорида. Следете ја ситуацијата во живо на следниот линк:

https://www.facebook.com/FoxNews/videos/10155957823331336/

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ