ЕКСКЛУЗИВНО: ВИДЕА ОД СТРАШНИОТ УРАГАН ИРМА

Следуваат страшни видеа од МОЌНИОТ ураган ИРМА кој веќе ја зафаќа јужна Америка и ќе помине преку источна и југоисточна Америка со што ќе ја зафати и Флорида:

https://www.facebook.com/severeworldweather/videos/1443356555740078/

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2077058585850565/

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2076895395866884/

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба кај нас следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ