ПРЕТСТОЈНАТА НОЌ ОБЛЕКУВАЈТЕ СЕ УБАВО! ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА ШТО СТАНУВА ЗБОР

Во текот на претстојната ноќ во нашата држава облачноста која ја имаме во моментов ќе започне да се намалува па така до утрешното утро од денот (среда) поради дополнителниот продор на студен воздух од север денес температурите на воздухот дополнително ќе паднат па до утрешното утро на повеќе места ќе се спуштат до околу па и под 10 степени и истите ќе се спуштат во интервалот некад еод 4 до 11 степени додека во југоисточните предели температурите на воздухот ќе останат над 10 степени и тоа некаде до околу 13 – 14 степени.

Наша препорака е доколку излегувате денес навечер и во текот на утрешното утро со себе и тоа како да си понесете потопла облека.

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ