УЖИВАЈТЕ ВО СЛЕДНАТА СНЕЖНА БАЈКА!

Додека ние сеуште се печеме на многу високи температури на воздухот и на пеколот веќе на Европските и Италијанските алпи пристигна вистинската ѕима каде на многу места паѓа интенѕивен снег и има создадено веќе поголема снежна покривка а тоа можете да го погледнете на горната фотографија.

Снегот и натаму ќе продолжи да паѓа а снежната покривка ќе расте.

За нови и детални информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ