НАЈНОВО КАЈ НАС: ПОГЛЕДНЕТЕ ДАЛИ И КОЛКУ ДОЖД ЌЕ ПАДНЕ ВО ВАШЕТО НАСЕЛЕНО МЕСТО!

Почитувани граѓани на следната метеоролошка карта можете да погледнете кој и колку дожд ќе добијат деловите од нашата држава Македонија во вторник:

Сепак според новите анализи делови од Македонија ќе останат и без врнежи.

За нови, детални и по потреба обновени информации следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ