ЕКСКЛУЗИВНО И НАЈНОВО: ОДСЕГА ПА НАТАМУ СЛЕДЕТЕ НЕ И НА YOU TUBE КАНАЛОТ НА МЕТЕОМАКС!

Почитувани наши граѓани одсега тимот на Метеомакс отвора YOU TUBE КАНАЛ па временските прогнози и анализи можете да ги следете и таму. Со ова одиме еден голем чекор напред.

Во продолжение погледнете го првото видео на you tube на Метеомакс:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DSBEYRGYMQIA%26feature%3Dyoutu.be&h=ATOkk-

Секако за нови и детални информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ