МЕТЕОРОЛОГОТ СЛАВЧО ПОПОСКИ: ТРЕБА ДА БИДЕМЕ ПОДГОТВЕНИ НА ВРЕМЕНСКИ НЕПОГОДИ: СТУДОВИ, ГОРЕШТИНИ, ПОПЛАВИ И СУШИ!

Почитувани граѓани во последните 2-3 години сме сведоци на многу невообичаени времени појави како на пример: Интензивни врнежи, поплави, екстремни студови и топлини како и појава на Антициклони и суши. Многу ќе речат дека ова е дело на HAARP системот. Не е! Во оваа ситуација се работи на нормални климатски појави.

Глобалното затоплување и Заладување како и ледената доба која често се споменува во јавноста е нормален период низ кој земјата поминува. Од секогаш сме имале појава на екстремни студови и топлини, поплави, големи снегови и големи суши а вакви појави ќе имаме и во иднина затоа нашата цел е реално да ги информираме на граѓаните за тоа што се случува со климата и дека системот HAARP моментално нема влијание кај нас и дека сите природни појави како поплави, суши, екстремни студови и топлини сме ги имаче многу одамна и ќе ги имаме и во иднина.

За нови и детални информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ