БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА НА СЛАВЧО ПОПОСКИ!

Почитувани граѓани со оглед на тоа дека во слединот подолг период времето ќе биде стабилно, сончево, суво и се потопло Биометеоролошките услови ќе бидат нешто поповолни што значи граѓаните нема да чувствуваат многу тегоби и здравствени проблеми.

Сепак метеопатите можно е да имаат повремени тегоби и здравствени проблеми и тоа поради големата разлика на утринските и на дневните температури кој имаат разлика дури од околу 20 степени што е огромна.

Доколку се појават овие здравствени проблеми истите ќе осеќаат повремена главоболка, нервоза и несоница како и болки во коските и на местата на старите рани.

За нови и детални информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ