ЕКСКЛУЗИВНО: НЕВРЕМЕ ВО СКОПСКИОТ РЕГИОН (20.08.2017) (ФОТО)

Нестабилноста и олујниот систем кој го зафати оваа вечер Скопскиот регион вака изгледаше:

За нови и детални информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ