БИОМЕТЕО: ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИМПТОМИТЕ КОЈ ЌЕ ГИ ИМАТЕ ПРЕД ПРОМЕНАТА НА ВРЕМЕТО!

Почитувани граѓани со оглед на тоа дека од недела навечер и во текот на ноќта кон понеделник следува позначителна промена на времето односно локална нестабилност, северен ветер и поголемо освежување на времетобиометеоролошките услови ќе бидат НЕПОВОЛНИ однсно кај Метеопатите ќе се јават поголеми тегоби односно: Главоболки, болки во коските и на местата на старите рани, несоница, повремена нервоза и тешкотии на телото. Освен кај Метеопатите вакви симптоми може да се јават и кај дел од осетливите граѓани на временските промени.

Сите граѓани кој ќе осетат вакви тегоби се советуваат да се обратат кај својот лекар за совет.

За нови и детални информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ