ФАНТАСТИЧНО: ВИСОКОАТМОСФЕРСКИ ГРОМОВИ НАД ЗАПАДНА АВСТРАЛИЈА

На следните фотографии можете да погледнете како изгледаат високоатмосферските громови:

Навистина изгледа фантастично – фотографиите се направени од авион и тоа на 28ми март во западна Австралија.

Фото: Snappermiles photography