СПЕКТАКУЛАРЕН УДАР НА ГРОМ ВО ЕЗЕРОТО МАКАРИБО ВО ВЕНЕЦУЕЛА

Спектакуларна фотографија и удар на гром во езерото Макарибо кое се наоѓа во Венецуела

Фото: Severe Weather Europe