ЕКСКЛУЗИВНО: ФОТОГРАФИИ ОД НАЈНОВАТА ЕРУПЦИЈА НА ВУЛКАНОТ ЕТНА

Екслузивно фото на најновата ерупција на вулканот Етна – погледнете ги следните фотографии: