ВИДЕО: Погледнете како изгледа замрзнатото Охридско Езеро снимено под вода

Дел од Охридското езеро поради ниските температури замрзна, а охриѓанец сними како тоа излгледа под вода.

https://www.youtube.com/watch?v=hAnPO4wQHs4