Фото: Зелен снег падна на Сибир

На Сибир падна зелен снег кој предизвика паника.

Сепак властите велат дека нема место за паника, флуроцентниот зелен снег бил добиен како реакција на хемиската фабрика која испуштила големо ниво на хром во воздухот.

zelensnegyj56u56u56u5656