Снежната покривка на Италјанските алпи веќе изнесува 1 метар (Галерија)

Уживајте во галеријата која доаѓа од Италјанските алпи каде снежната покривка изнесува 1 метар:

15259200_1908408836048875_8314098576049185295_o

15219467_1908429936046765_7101951074941725835_n

15192563_1907699766119782_6675292293896583969_n

15171067_1907985752757850_2236075268893741240_n

15135794_1907985796091179_2311053420223992879_n