Спектакуларен поглед на Суперќелија над Колорадо (САД)

Погледнете го овј спректакуларен Суперќелијски облак фотографиран над Колорадо (САД)

15039628_848099265332176_8057334788173799082_o

Иако изгледа интересно сепак овој е најмоќниот облак во Атмосферата кој предизвикува разорни невремиња.

Фото: Stavros Kesedakis