Додека во Македонија имаме прекрасно време погледнете што се случува над Медитеранот (Галерија)

15156945_1904119436477815_4069494446413005335_o

15138355_1904119429811149_6012173570578853082_o

15025502_1904119433144482_713571848334373695_o