НАЈАВА: СТУДЕН БРАН ДОАЃА КОН БАЛКАНОТ,ЌЕ ГО ДОНЕСЕ ПРВИОТ СНЕГ НА ПЛАНИНСКИТЕ МЕСТА.

Од (04.10.2016) поради продор на доста студен воздух од североисточна европа се очекува голем пад на температурите и северен ветер кој ќе предизвика на планинските места да падне првиот снег за оваа сезона. Повеќе детали наскоро!

Подготви: СЛАВЧО ПОПОСКИ!